Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Διαγραφή λογαριασμού

Μπορείς να διαγράψεις τον λογαριασμό σου στο TellDone και τα δεδομένα του οποιαδήποτε στιγμή. Ό,τι βλέπεις στο παράθυρο διαγραφής εξαρτάται από τον λογαριασμό και τη συνδρομή σου.

Πώς να διαγράψεις​

  1. Πήγαινε στις Ρυθμίσεις > Λογαριασμός > Διαγραφή λογαριασμού
  2. Γράψε τον κωδικό σου για επιβεβαίωση. Αν ο λογαριασμός σου δεν έχει κωδικό (για παράδειγμα, έχεις εγγραφεί με Apple ή Google), γράψε DELETE
  3. Έλεγξε το email σου για έναν σύνδεσμο επιβεβαίωσης. Ισχύει για 7 ημέρες. Μέχρι να επιβεβαιώσεις, ο λογαριασμός σου συνεχίζει να λειτουργεί. Οι Ρυθμίσεις > Λογαριασμός δείχνουν Η διαγραφή εκκρεμεί. Έλεγξε το email σου, και ένα banner στο πάνω μέρος της οθόνης Εγγραφής λέει Έλεγξε το email σου για να επιβεβαιώσεις τη διαγραφή, με ένα κουμπί Ακύρωση
  4. Άνοιξε τον σύνδεσμο και πάτα Επιβεβαίωση διαγραφής στη σελίδα. Το άνοιγμα του συνδέσμου από μόνο του δεν αλλάζει τίποτα. Μετά ξεκινά μια περίοδος χάριτος 7 ημερών
  5. Μετά από 7 ημέρες, τα δεδομένα σου διαγράφονται από το TellDone και δεν μπορούν να ανακτηθούν. Μπορεί να παραμείνουν σε ένα μηνιαίο κρυπτογραφημένο στιγμιότυπο αντιγράφου ασφαλείας για έως και 6 μήνες
σημείωση

Αφού πατήσεις Επιβεβαίωση διαγραφής, οι συσκευές σου δεν μπορούν πια να ανανεώσουν τη σύνδεσή τους, οπότε καθεμία αποσυνδέεται το αργότερο μέσα σε 7 ημέρες. Μπορείς να συνδεθείς ξανά μέσα στις 7 ημέρες, για παράδειγμα για να ακυρώσεις τη διαγραφή.

προσοχή

Η διαγραφή του λογαριασμού δεν ακυρώνει τη συνδρομή σου. Ακύρωσέ την πρώτα, αλλιώς θα συνεχίσεις να χρεώνεσαι. Στο iPhone σου, πήγαινε στις Ρυθμίσεις > [το όνομά σου] > Συνδρομές.

Τι βλέπεις στο παράθυρο διαγραφής​

Ό,τι εμφανίζεται εξαρτάται από το αν έχεις ενεργή συνδρομή και από πού την αγόρασες.

Αν έχεις ενεργή συνδρομή επί πληρωμή​

Αν η συνδρομή σου εξακολουθεί να ανανεώνεται, το παράθυρο προσθέτει μια προειδοποίηση. Για μια συνδρομή του App Store, λέει:

Έχεις ενεργή συνδρομή. Δεν μπορούμε να την ακυρώσουμε αυτόματα. Ακύρωσέ την στις Ρυθμίσεις → Συνδρομές πριν διαγράψεις τον λογαριασμό σου.

Στο iPhone σου, η πλήρης διαδρομή είναι Ρυθμίσεις > [το όνομά σου] > Συνδρομές. Αν αγόρασες το πλάνο σου αλλού, η προειδοποίηση σου λέει πού να το ακυρώσεις.

Μπορείς να διαγράψεις τον λογαριασμό σου ούτως ή άλλως, αλλά η συνδρομή συνεχίζει να ανανεώνεται μέχρι να την ακυρώσεις.

Αν έχεις δώρο Pro​

Ένα banner εξηγεί:

Έχεις δώρο Pro έως τις [ημερομηνία]. Λήγει από μόνο του: δεν υπάρχει συνδρομή ούτε πληρωμή για ακύρωση.

Την τελευταία εβδομάδα, το banner λέει ότι το δώρο λήγει σύντομα και σου προτείνει να διαλέξεις πλάνο ή να το τερματίσεις τώρα. Για να το τερματίσεις αμέσως, πάτα Τερματισμός δώρου και συνέχεια και μετά Τερματισμός δώρου τώρα. Ο λογαριασμός σου περνά στο Free και μπορείς να τον διαγράψεις κανονικά.

Ένα πλάνο προσφοράς δεν δείχνει banner και λήγει από μόνο του.

Αν η συνδρομή σου έχει ήδη ακυρωθεί​

Δεν εμφανίζεται προειδοποίηση. Η συνδρομή σου λήγει από μόνη της στο τέλος της τρέχουσας περιόδου. Η διαγραφή προχωρά με την τυπική περίοδο χάριτος των 7 ημερών.

Αν αλλάξεις γνώμη​

  • Μέσα στο παράθυρο των 7 ημερών: συνδέσου, άνοιξε τις Ρυθμίσεις > Λογαριασμός και πάτα Ακύρωση διαγραφής δίπλα στο Ο λογαριασμός θα διαγραφεί στις [ημερομηνία], και μετά πάτα Ναι, να κρατήσω τον λογαριασμό. Μπορείς επίσης να πατήσεις Ακύρωση στο banner στο πάνω μέρος της οθόνης Εγγραφής, που λέει Ο λογαριασμός είναι προγραμματισμένος για διαγραφή. Ακυρώνει αμέσως, χωρίς να ρωτήσει ξανά. Ή χρησιμοποίησε το κουμπί στο μήνυμα διαγραφής στα Εισερχόμενά σου. Ο λογαριασμός σου επαναφέρεται πλήρως, με όλα τα δεδομένα άθικτα. Μπορεί να χρειαστεί να συνδεθείς ξανά στις άλλες συσκευές σου.
  • Μετά το παράθυρο των 7 ημερών: τα δεδομένα σου έχουν χαθεί και δεν μπορούν να ανακτηθούν. Για να χρησιμοποιήσεις ξανά το TellDone, δημιούργησε νέο λογαριασμό.
συμβουλή

Όταν προγραμματίζεται η διαγραφή, θα δεις και ένα μήνυμα στα Εισερχόμενα της εφαρμογής, με την ημερομηνία διαγραφής και ένα κουμπί ακύρωσης. Δεν στέλνουμε σύνδεσμο ακύρωσης με email, οπότε χρησιμοποίησε την εφαρμογή.

Τι διαγράφεται​

Μετά την περίοδο χάριτος των 7 ημερών:

  • Όλες οι σημειώσεις, οι εργασίες και τα συμβάντα
  • Όλες οι ηχητικές εγγραφές και οι μεταγραφές
  • Τα στοιχεία και οι ρυθμίσεις του λογαριασμού σου
  • Όλες οι αναφορές (ημερήσιες, εβδομαδιαίες, μηνιαίες, ετήσιες)
  • Οι συνδέσεις σου με Todoist, Notion και Microsoft To Do
  • Οι αυτοματισμοί webhook σου
  • Η πρόσβαση των Πρακτόρων AI (MCP) σου
  • Οι ρυθμίσεις ειδοποιήσεων των συσκευών σου
  • Το ιστορικό χρήσης
  • Τα αρχεία εξαγωγής δεδομένων

Πριν διαγράψεις​

προσοχή

Η διαγραφή λογαριασμού είναι οριστική. Μόλις περάσει η περίοδος χάριτος των 7 ημερών, τα δεδομένα σου δεν μπορούν να ανακτηθούν.

Σου προτείνουμε:

  1. Εξαγωγή των δεδομένων σου πρώτα, αν θέλεις να κρατήσεις αντίγραφο
  2. Ακύρωση της συνδρομής σου πριν διαγράψεις (στο iPhone σου: Ρυθμίσεις > [το όνομά σου] > Συνδρομές)
  3. Έλεγχο των συνδεδεμένων εφαρμογών στις ρυθμίσεις Todoist, Notion και Microsoft και αφαίρεση του TellDone, αν εξακολουθεί να εμφανίζεται. Τα στοιχεία που έχουν ήδη σταλεί σε αυτές τις υπηρεσίες, ή μέσω webhook, μένουν εκεί