Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Microsoft To Do

Πλάνο Basic και πάνω

Το Microsoft To Do είναι ενσωμάτωση server. Χρειάζεσαι τουλάχιστον μία διαθέσιμη θέση ενσωμάτωσης (Basic: 1 θέση, Pro και Ultra: απεριόριστες).

Το TellDone συγχρονίζει τις εργασίες σου με το Microsoft To Do και προς τις δύο κατευθύνσεις. Οι εργασίες που δημιουργούνται στο TellDone εμφανίζονται στο Microsoft To Do, και οι αλλαγές σε οποιαδήποτε εφαρμογή αντικατοπτρίζονται στην άλλη. Αυτή η ενσωμάτωση καλύπτει μόνο εργασίες - οι σημειώσεις και οι εκδηλώσεις δεν συγχρονίζονται με το Microsoft To Do.

Ρύθμιση

  1. Πήγαινε στις Ρυθμίσεις > Ενσωματώσεις
  2. Πάτα Microsoft To Do
  3. Πάτα Connect
  4. Συνδέσου με τον προσωπικό σου λογαριασμό Microsoft (outlook.com, hotmail.com ή live.com)
  5. Εξουσιοδότησε το TellDone να έχει πρόσβαση στις εργασίες σου
σημείωση

Η οθόνη σύνδεσης της Microsoft ενδέχεται να εμφανίσει την προειδοποίηση "μη επαληθευμένος εκδότης". Αυτό δεν επηρεάζει τη σύνδεση - είναι απλώς η τυπική ειδοποίηση της Microsoft και δεν αλλάζει τι μπορεί να δει το TellDone.

Το TellDone δημιουργεί μια ειδική λίστα TellDone στο Microsoft To Do την πρώτη φορά που συνδέεσαι. Όλες οι συγχρονισμένες εργασίες βρίσκονται σε αυτή τη λίστα, οπότε οι υπάρχουσες λίστες σου στο Microsoft To Do παραμένουν ανέπαφες.

Τι συγχρονίζεται

  • Τίτλος και περιγραφή εργασίας
  • Προθεσμία
  • Ώρα υπενθύμισης
  • Κατάσταση ολοκλήρωσης
  • Προτεραιότητα: TellDone High = Importance High, Medium = Normal, Low = Low

Οι επαναλαμβανόμενες εργασίες δεν συγχρονίζονται ακόμη - μια επαναλαμβανόμενη εργασία παραμένει μεμονωμένο στοιχείο από την πλευρά του Microsoft To Do.

Οι αλλαγές συγχρονίζονται και στις δύο κατευθύνσεις:

  • Δημιούργησε, επεξεργάσου ή ολοκλήρωσε μια εργασία στο TellDone και ενημερώνεται στο Microsoft To Do
  • Ολοκλήρωσε, επεξεργάσου ή διάγραψε μια εργασία στο Microsoft To Do και ενημερώνεται στο TellDone
συμβουλή

Οι αλλαγές που κάνεις στο TellDone φτάνουν στο Microsoft To Do αμέσως. Οι αλλαγές που γίνονται στο Microsoft To Do (ολοκλήρωση, επεξεργασία ή διαγραφή μιας εργασίας) συγχρονίζονται πίσω στο TellDone σε έναν περιοδικό έλεγχο, συνήθως μέσα σε λίγα λεπτά - όχι άμεσα.

Αποσύνδεση

  1. Πήγαινε στις Ρυθμίσεις > Ενσωματώσεις
  2. Πάτα Microsoft To Do
  3. Πάτα Disconnect

Οι εργασίες σου και στις δύο εφαρμογές παραμένουν αμετάβλητες - μόνο η σύνδεση συγχρονισμού αφαιρείται. Η αποσύνδεση στο TellDone αφαιρεί αμέσως το access token του TellDone. Για να ανακαλέσεις πλήρως την πρόσβαση του TellDone και από την πλευρά της Microsoft, αφαίρεσέ το από τον λογαριασμό σου στο account.microsoft.com.

Δες επίσης

  • Εργασίες - διαχείριση εργασιών στο TellDone
  • Todoist - μια άλλη ενσωμάτωση server για αμφίδρομο συγχρονισμό εργασιών
  • Notion - μια άλλη ενσωμάτωση server για σημειώσεις, εργασίες και εκδηλώσεις
  • Apple Calendar και Reminders - τοπικός συγχρονισμός εργασιών