Przejdź do głównej zawartości

Bezpieczeństwo i szyfrowanie

Oto jak TellDone chroni twoje konto i dane.

Uwierzytelnianie​

  • Bezpieczne logowanie - twoja sesja odnawia się sama w tle, dzięki czemu logowanie pozostaje bezpieczne i aktywne
  • Pęk kluczy iOS - dane logowania są przechowywane w pęku kluczy iOS na twoim iPhonie
  • Zaloguj się przez Apple lub Google - hasło TellDone nie jest potrzebne. Możesz dodać je później.

Przechowywane dane​

  • Przechowywanie danych - twoje notatki i nagrania są przechowywane na naszych serwerach w Niemczech, chronione kontrolą dostępu. Kopie zapasowe są szyfrowane, tak samo jak twoje połączenia z Todoist, Notion i Microsoft To Do
  • Haszowanie haseł - hasła są przechowywane tylko jako jednokierunkowe hasze, nigdy jako zwykły tekst
  • Bezpieczeństwo tokenów - tokeny logowania są przechowywane tylko jako jednokierunkowe hasze. Twój osobisty token Agentów AI (MCP) jest zachowany, żeby można go było znów zobaczyć w aplikacji; możesz wygenerować go na nowo w każdej chwili

Dane podczas przesyłania​

  • HTTPS wszędzie - cała komunikacja między aplikacją a naszymi serwerami jest szyfrowana (TLS 1.2 lub 1.3)
  • Podpisywanie webhooków - każda wysyłka webhooka jest podpisana, dzięki czemu usługa odbierająca może sprawdzić, że pochodzi z TellDone

Opcje prywatności​

Ustawienia, którymi sam sterujesz, znajdziesz w sekcji Kontrola prywatności. Aplikacje TellDone nie zawierają zewnętrznych narzędzi analitycznych ani reklamowych, a twoich treści nigdy nie używamy do trenowania modeli AI.

Zarządzanie danymi​

  • Eksportuj wszystkie dane w dowolnej chwili, w każdym planie
  • Usuń konto z 7-dniowym oknem bezpieczeństwa. Potem twoje dane mogą pozostać w miesięcznej, zaszyfrowanej kopii zapasowej przez maksymalnie 6 miesięcy

Usunięte notatki, zadania i wydarzenia zostają w koszu w Ustawienia > Aktywność przez okres zależny od twojego planu (Free: 30 dni, Basic: 30 dni, Pro: 90 dni, Ultra: 365 dni). Potem są usuwane trwale. Przy każdym usuniętym elemencie w Aktywność widać datę, do której możesz go przywrócić.

Ekran Aktywności na iPhonie